torstai 2. heinäkuuta 2015

Vauvan kesävaatetus

Eipä ollut mikään kiire näillä vauvan kesävaatteilla, helteet antaa odottaa itseään :( Kaupasta en ole löytänyt mieluisia lyhythihaisia bodeja koossa 74 (kaikki kivat kuosit on loppu tuossa koossa!!), eikä kirppareilta ole löytynyt mitään. Eipä sitten auttanut kuin ommella. Osaan käytin kierrätysmateriaaleja.


Ensimmäisenä valmistui tämä haalari Löytö-Palan palalaarikankaasta. Nauravassa napissa oli tehty samasta kankaasta lapselle kesähaalari ja minun piti käydä ostamassa kangas mitä olin pidempään jo katsellut, mutta jättänyt ostamatta. Haalarin pohjana on joku Ottobren yöpuku mittoja antamassa, mutta muuten malli on oma. Lahkeisiin laitoin kuminauhat.Bodeja tein kuusi, eiköhän näillä pärjää lyhyen kesän. Raidalliset on tehty kirpparilta ostetuista naisten topista ja pitkähihaisesta. Kahdet shortsit syntyi oman ja miehen vaatekaapista, mustat minun vanhasta topista ja pitsishortseissa alukangas on miehen valkoinen (minun pesussa vaaleanpunaiseksi värjäämä :D ) hihaton ja pitsi minun topista.

Verson puodin harmaa Paratiisin kukka sopii vaaleanpunaisen kanssa niin hyvin yhteen <3

Paapiin Sammalpolkua, kolmioita ja Siiri keinuu :)
 Mielestäni kaikki ala- ja yläosat sopivat yhteen ja tämä voisi olla "Iskäkin osaa valita parin" -mallisto nro 2 ;)

Lisäksi vielä caprit pyllyröyhelöillä ja pari t-paitaa Noshin perhosista ja Paapiin Hipun puutarhasta. Jälkimmäisestä piti tulla body, mutta sain alaosaan reiän joten leikkasin t-paidaksi :) Kuvissa ei näy, mutta ompelin housujen lahkeet koristeompeleella, semmoisella piparkakulla :) Röyhelöt on vaan <3

Eiköhän näillä vauva pärjää, kun kaapista löytyy vielä jokunen ostovaatekin. Nyt saisi vain ne helteet tulla Ouluunkin! :)

12 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita. Varsinkin nuo haalarit on ihan ihanat 😍 ja vauveli ilman muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo haalari on oikein kivaa laskeutuvaa materiaalia ja varmasti mukava päällä :)

   Poista
 2. Kyl olet ollut ahkerana :). Ihana tätin tössykkä siellä jo kontilleen mennee näteissä vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on ollut olla ettei vauva joudu kulkemaan kesää alasti :D Ei Ella vielä kontilleen mene vaan kuva hämää, taisi olla juuri kääntymässä selälleen :)

   Poista
 3. No on! Röyhelöt ❤️ Tosi makeita vaatteita, tykkäilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä tyytyväinen tähän kimaraan, toivottavasti saat jotain inspistä! Taisit aiemmin jo odotellakin näitä :)

   Poista
 4. Ihania kesävaatteita ja nuo röyhelöpöksyt <3 sellaiset on kyllä pakko tehdä meidänkin neidille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on mielessä jo syysvaatteet ja ajattelin tehdä vastaavat joustofarkusta :D

   Poista
 5. Vautsi! Ihania kesävaatteita ♥ ja sulla on kyllä ihan huikea ompelutahti (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä ja aiemmat maailmalle lähteneet on valmistuneet pidemmän ajan aikana, halusin vain postata kaikki kerralla valmiina :) Mutta joka päivä ompelen ja paljon, olen jäänyt ihan koukkuun :D Ja äkkiä näitä valmistuu kun jää se flow päälle :) Plus vauva nukkuu useammat päiväunet edelleen ja poika laahuaa kesäaikaan ulkona niin aikaahan minulla on ;)

   Poista