sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lahjuksia

Otsikko oli ensin, että vauvalahjoja, mutta paisui lahjoiksi :D Aloitetaanpa kuitenkin vauvalahjoilla:

Lapsuudenaikainen ystäväni sai toukokuun lopulla vauvan ja pääsimme tapaamaan tämän prinsessan 6 viikon iässä <3 Lahjaksi tein vauvalle oikein kunnon migreenisetin :D Ystäväni ei haluaisi pukea tyttöä vain vaaleanpunaiseen ja pitää niin vaatteissa kuin sisustuksessakin mustasta, valkoisesta, harmaasta ja keltaisesta sekä graafisista kuvioista.

Kangashamstereista ostin tätä siksak-trikoota ja ompelin bodyn, housut ja ruokalapun koossa 68. En ajatellut, että näitä pidettäisiin yhtäaikaa vaan voi yhdistää vaikkapa siihen vaaleanpunaiseen ja keltaiseen :)


Housuihin laitoin Noshin kitinväristä resoria.

Body muokattu Sausage Dog.

Lisäksi ystäväni lukioajoilta sai juhannuksen jälkeen pojan ja tälle tein (Majapuun?) siileistä yöpuvun ja ruokalapun, yöpuku myöskin koossa 68.


Naapurin neiti juhli eilen 4-vuotissyntymäpäiviä ja tein lahjaksi prinsessalle Majapuun Kruunukas-trikoosta peplumin koossa 110 :)


Serkkuni ihastui omille lapsilleni tekemiini Baseball-takkeihin ja tilasi kummipojalleen samanlaisen koossa 86, ja tietenkin nimen alkukirjain rintaan :) Colleget Kankaamosta ja raidallinen resori Noshilta.


Samalla tein vasta vuosia täyttäneelle serkulle pienen pussukan:


Ja vielä viimeisenä äidille syntymäpäivälahjaksi Noshin tunikan ohjeella ja Poppanavakasta ostetusta Nanson Letti-trikoosta tunika koossa S, tuo kangas on niin ihana!


2 kommenttia:

  1. Kaikki ihania! Tuota tunikan kaavaa voisi kokeilla itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä ajattelin itselle tehdä tuosta lettikankaasta saman tunikan, mutta etu- ja takaosat yhtä pitkinä ja pyöristettyinä :)

      Poista