perjantai 31. heinäkuuta 2015

Pari uutta ompelusta

Viimeisten parin viikon aikana ei ole tullut kovin paljoa ommeltua eikä syynä valitettavasti ole edes helteet :( Viime päivinä olen kyllä leikannut paljon kankaita ja kangaspakettejakin on pari tulossa. Vauvalle leikkasin jo seuraavasta koosta yöpukuva ja bodya, jos olisi kaikki kerralla valmiina sitten kun niitä tarvitaan :) Hitaammin tuntuu murunen kyllä kasvavan kuin isoveljensä, joten tämänhetkinen koko menee varmasti vielä parikin kuukautta. 

Jotain pientä olen kuitenkin ommellut, vauvalle pari bodya ja legginsit koossa 74. Nämä tuli kyllä todella tarpeeseen kun meidän koon 74 vaatteet on niitä hellevaatteita!

 
Tämä Käpysen kangas sopii tähän kesään melko hyvin vai mitä?

Housujen farkkutrikoo Kangashamstereista, tämä on kyllä kiva malli vaippapepulle.


Pojalle tein testimielessä parit bokserit enkä taida enempää tehdäkään. Nopeita juu tehdä, mutta hunajakenno-ommel vihoitteli tennarikankaan kanssa niin ei inspiroi tekemään lisää. Mallissa oli todella pitkät lahkeet, toisiin ne lyhensin valmiiksi ja taidan lyhentää vielä toisetkin :)


2 kommenttia:

  1. Makee tuo pääkallobody :) Tosiaan sopii nuo sadepilvet tähän kesään ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ja tuo pääkallokangas on aivan unelmapehmeää ja joustavaa, voin kuvitella että mukava vauvan päällä :) Pilviä säästin syksyyn, mutta tuli tosiaan akuutti tarve pitkähihaisille niin pakko oli leikkoa jo!

      Poista