sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Itselle Noshia pitsillä ja tekonahalla höystettynä :)

Itselle tulee ommeltua vielä melko vähän. Enimmäkseen olen tehnyt täälläkin jo nähdyt kolme mekkoa, nyt syntyi neljäs. Ajattelin ensin, että jes simppeli kaava (Ottobren Asian print) ja helppo surauttaa kasaan. Noh, tulikin pari muuttujaa ja isonsin kädenteitä ja kaula-aukkoa (ratkoja viuhui!) ja lisäsin vanhasta ostotopista pitsin eteen. Kankaana on Noshin raitatrikoota ja ai että tykkään valmiista mekosta!

 Tykkään kun voi pitää vyöllä tai ilman :)

Lisäksi Noshin tikatusta trikoosta tein tällaisen jakun: Tämä pääsi tänään heti ulkoilutukseen elokuviin ja kylläpä tuli lemppari! Rento päällä, mutta kuitenkin asiallinen, chic (?) ja löytyy hieman asennetta :) Olkapäillä tekonahkaiset paikat ja kanttasin kolminkertaisella tekonahalla. Idean nuihin pyöristettyihin alakulmiin sain lenkillä, kun vastaan tuli nainen jakku päällä missä oli vastaavat.

Enpä voi taas kuin kehua Noshin kankaita ja laatua, todella ihania nämä naistenkin paksummat trikoot. Laatikossa odottaa vielä navy-raidallinen jc itselle.... :)

9 kommenttia:

 1. Mie en kestä, tykkään näistä niin kovin! Miulla on just nuo navyt kuvausta vaille valmiina ;) tuollaista kaulusmekkoa suunnittelin itselle syksyksi, pitää tilata pitsiä! Oot taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 hei kuvaa äkkiä jos oot itselle tehny kun mulla on kangas leikkaamatta ;) ihan perus paidan ajattelin itselle tehdä kun pertsaakin tarttee :) huomenna taitaa mennä taas tilaus noshille, hups... :P

   Poista
 2. Vautsi! Hienoja molemmat. Mistä tuo jakun kaava on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jakkuun ei ole suoraa kaavaa, muokkasin yhtä Ottobren neuletakin kaavaa ja yhdistin tunikasta hihan, alkuperäistä ei juurikaan jäänyt :)

   Poista
 3. Vautsi! Hienoja molemmat. Mistä tuo jakun kaava on?

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, näistä tuli kyllä lemppareita ja kiva kun onnistuu itsellekin tekemään vision mukaista :)

   Poista
 5. Oi, mikä mekko! Todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yhdet synttärit tuolla on jo juhlittu, harmi ettei kelit ole kovin mekkoja suosivia!

   Poista