torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäkuussa maailmalle lähteneitä

Kesäkuussa tuli ommeltua jokunen hupputunika ja paljon jälleen Noshin kankaista. Kaikki postauksen vaatteet ovat lähteneet maailmalle ja kuvat on räpsäisty kännykällä.

Hupputunikoita koosta 62 kokoon 86. Ihana malli, mutta hieman alkoi jo kyllästyttää framilonin kanssa rypyttäminen ja ylipäätään yksi ja sama malli :DSporttitunika koossa 134, Hello Shark t-paita ilman hupun vuorta koossa 122 ja huppubody koossa 80. Nämä lähti sisaruksille ulkomaanmatkaa varten :)


Keltainen Gugguu-tyylinen huppari vaaleanpunaisella vetoketjulla. Kiva väriyhdistelmä mitä en olisi itse osannut valita :) Kokona 74/80.
Ja vielä kaksi 2-osaista yöpukua ja t-paita koossa 86 pienelle pojalle. Lisäksi vielä pari kuolahuivia, ensimmäistä kertaa kokeilin tuota mallia missä päälykangas menee ryttyyn :)


6 kommenttia:

 1. Herkullisia hupputunikoita ja ihku tuo keltainen huppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aivot meinasi nyrjähtää tuon hupparin kaavoituksen kanssa :D Tunikat on kivoja ja omallekin vauvalle tein sen pottupelto-kankaasta, mutta kylläpä kyllästytti samanlaisia tehdä monta :)

   Poista
 2. Tuo hupputunika olis ollut ihana, mutta enpä ehdi ennen mökkikuukautta sitä tehdä meidän typylle :/ liekö toimis syksyllä hihojen kanssa? Ihania kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidin vauvalla juhannuksena pitkähihaisen bodyn kanssa, toimi hyvin :) Mutta helpostihan tuohon lisää hihatkin!

   Poista
 3. Vautsi miten paljon kaikkea! Ja nuo hupputunikat on kyllä ihan ylisöpöjä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä päällä kivoja, tuolla kaavalla tein omalle vauvalle sen juhannuksen pottupeltomekon :)

   Poista