lauantai 20. helmikuuta 2016

Pojalle muutama t-paita

Poika ei tarvitsisi kyllä yhtään vaatteita, mutta sain pari ideaa niin pakkohan se oli ommella ;)

Aiemmin tekemistäni yöpuvuista jäi pienet palat kangasta ja niistä sai tällaisen kivan t-paidan upotetulla rintataskulla, napin lenkkinä ihan vain trikoosoiro:Tämä Ainolan farkkutrikoo ei meinannut ihan riittää tytön haalarin jälkeen niin piti kikkailla, mutta sainpa käyttöön nuita kankaan kivoja yksityiskohtia :) Hihoihin tein tampit ja laitoin niihin neppareiden urospuoliskot.

Kolmas paita on Noshin tiikeri-trikoota aquan sävyssä. Tässä ei ole muuta sen ihmeellisempää kuin se, että tikkasin kaikki saumat koristeompeleella. Myös sivusaumat on tikattu enkä tarvinnut saumuria tähän ollenkaan :) Tämä väri on kyllä ihana <39 kommenttia:

 1. Kaikkea ihanaa olet joutanut tekemään. Voi kun innostuisi itsekin jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämäkin on syntyneet kyllä pitkän ajan aikana, sauma silloin ja toinen tällöin :D Kovasti haluttaisi kaikenlaista ommella, mutta Veeti ei meinaa oikein käyttää minun tekemiä ja kaupatkin kyllä pullistelee kaikkea liian ihanaa ;P

   Poista
 2. Hienot yksityiskohdat ja erityisesti upotettu rintatasku pääsee kokeiluun! Hyvä, että päätit toteuttaa ideat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikkupippuri :) Tuota taskua näkee paljon kaupan paidoissa ja se olikin helppo tehdä :) Mietin, että se voisi olla vielä valetasku, eli ihan parin sentin syvyinen pussi kun eihän tuolla mitään oikeasti pidetä ;)

   Poista
 3. Kiva idea tuo raitatasku! 😊 Pitää kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi :) tulen varmasti itsekin tekemään nuita lisää :)

   Poista
 4. Mahtavia!! Tuo tasku idea on hyvä! Leeville kelpasi minun tekemät vielä eskarissa, kun koulu alkoi, ei huolinut päälleen enää mitään minun tekemiä. Varsinki nuo kaks ekaa t-paitaa on aivan upeita, eikö se noitakaan huoli? Mikä kaava/lehti sulla on t-paidan pohjana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuollainen raitapaita kelpaisi varmaan Leevillekin vai eikö vain saa olla äidin tekemää? Muistan että taisit huijata laittamalla kaupan lapun niskaan :D Kyllä Veeti nämä kelpuuttaa (tuon farkkupaidan olisi laittanut yöpaidaksi :D ) ja etenkin hupparit kelpaa ja vetoketjutakit. Pitää tehtailla semmosia niin kelpaa! Aiemmin tekemiäni collegehousuja ei kylläkään laittanut jalkaan =/ Teeppareissa on pohjana muistaakseni 3/2012(?) Tooth troll, mutta muokkasin pääntien pyöreäksi. Mukavan kapea malli :)

   Poista
 5. Näyttää kivalta ja tyylikkäältä ^_^ Tuo tasku on tosi kiva :)

  VastaaPoista