maanantai 1. helmikuuta 2016

Citygirl meets Koala

Risteytin uusimman Ottobren Citygirl-mekon ja aiemmassa postauksessa nähdyn Koala-haalarin. Tilasin Ainolan ihanaa "farkku"-trikoota ja siitä piti saada tytölle maailman mukavin farkkuhaalari :) Letitin samasta kankaasta vyön haalarille.

Takastaskut tuli turhan alas, ne on nyt tuollaiset takareisitaskut :D Mies kyllä meinasi, että tyttö voi aloittaa uuden tyylisuuntauksen tällä ;) En ajatellut miten alas ne tulee kun haalarin pukee päälle, tuo haarasaumahan menee takaa eteenpäin niin taskut siirtyy alemmas. Voi olla, että nostan ne vielä ylemmäs :)
6 kommenttia:

 1. Tykkään tästä hurjasti! Alkoi himottaa farkkutrikoo itseänikin :) Citygirl on miullakin työn alla, katsotaan joko kohta olisi mekko valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli kyllä kiva, nuo sivun nappilipareet ei ihan asettunu justiinsa ja toisaalta on vähän turhatkin kun haalari on niin leveä :)

   Poista
 2. Oi, nyt on kyllä niin ihana! ^_^ Miks mulla ei oo tuota trikoota?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tää kangas on kyllä ihana! Pojalle on tulossa tästä teeppari parilla jipolla ja mietin josko tilais lisää pojan kesähousuiksi :)

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa törmäsin blogiisi, kaikenlaisia ihanuuksia olet ommellut! <3 täytyy vielä ajan kanssa selailla aiempiakin ompeluita!

  VastaaPoista