torstai 9. kesäkuuta 2016

Kuukausia sitten ommeltuja :)

Heippa hei! Täällä ollaan vielä :D Viime postauksesta taitaakin olla pari kuukautta aikaa? Olen kyllä ommellut, mutta blogin päivittäminen on jäänyt kyllä täysin... Siirryin keväällä kotiäitiydestä koulutukseen missä ollaan päivittäin töissä niin ei paukut riitä ihan kaikkeen. Statistiikan mukaan blogiani on kuitenkin koko ajan joku käynyt vilkaisemassa niin jatketaanpa taas :) Jos se kipinä taas syttyisi!

Pläjäytän tähän ison satsin kännykuvia, näistä maailmalle lähteneistä kun ei parempia ole.Tämän piti jäädä omalle tytölle (visio ja toteutus kohtasivat todella hyvin!), mutta eihän tämä väri sopinut ollenkaan! Meillä käytetään siis edelleen enimmäkseen vaaleanpunaista ja harmaata :)


Ja kuten huomata saattaa, kankaat on toki Noshin :) Paljon tuli tehtyä taskutunikoita ja muita tunikoita. Jospa tämä bloggausinto nyt taas nousisi ja saisin kuvattua muutankin viime aikoina ommeltua :)

5 kommenttia:

 1. Just tänään mietin, että mihin olet kadonnut :) ? Mitä opiskelet? Aivan ihania vaatteita kaikki ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kadonnut onneksi minnekään :D Instassa ja Savassa olen kyllä jotain tainnut julkaista, mutta tää blogi on jäänyt :) Olen sellaisessa Kaupallinen tuottaja -koulutuksessa ja töissä yhdessä sisustusliikkeessä, saa nähdä saako tästä palkkatyön sitten :)

   Kiitos! <3 Nämä oli kyllä saajillekin mieluisia, vähän alkoi jo puuduttamaan taskutunikoiden ompelu :D Hetken oli jo innostus matalalla, mutta nyt on taas monta ompelusta kesken, paljon valmistunut, paljon suunnitteilla ja lottovoitto haaveissa että saisi ihania kankaita :D

   Poista
 2. Onko tunikojen kaava oma? Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ottobren Birdie birdie mekosta olen muokannut tuon helman, valmista kaavaa taskuosalle ei siis ole :) Täällä olen tehnyt ohjeen tuohon taskuosaan: http://pietula.blogspot.fi/2016/01/taskutunika-tytolle-ja-pieni-ohje-siihen.html

   Poista
 3. Onko tunikojen kaava oma? Ihania!

  VastaaPoista