tiistai 26. tammikuuta 2016

Yöpukuja ja aluvaatetta pojalle

Pojalla on jostain syystä jäänyt todella vähälle käytölle minun tekemät yöpuvut ja usein päälle eksyy joku t-paita ja bokserit tai yö-shortsit. Tein pari mix&match yökkäriä (äitiä miellyttävässä) hillityn harmaassa ja aplikoin Batman-naamion ja Star warsin Yodan paitoihin. Nyt luulisi kelpaavan! :D
Poika on kasvanut vuodessa n.10cm pituutta niin eipäs tullut yllätyksenä, ettei viime keväänä ommellut pitkät kalsarit ole enää kovin sopivia... :D Näitä on kyllä kiva ja nopea ommella, varsinkin kun tällä kertaa en tehnyt sepaluksia erikseen. Kankaat Paapiilta ja Noshilta.


Lisäksi pulaa alkoi olla slimmeistä t-paidoista jotka mahtuu kivasti pitkähihaisten alle. Muokkasin jostain t-paitakaavasta minkä löysin valmiina, pääntiestä tuli vähän iso mutta eipä näy päälypaidan alta :) Nämä paidat tonttu oli joulun alla piilottanut kenkäkaappiin ja joulusukkaan oli sujahtanut vihje kätköpaikasta ;)

Minionit on valtava hitti meilläkin ja palan ostin Kangashamstereista (taitaa olla jotain ensimmäisiä eriä kun painojälki on aika suttua ja kangas lirua). Tuota ketjua ostin syksyllä Oulun käsityömessuilta ja 50cm pala on riittänyt pipoon, huiviin ja tähän t-paitaan!Meidän 4-vuotiaalta saa kyllä niin ihanaa palautetta! Kalsarit ja Minion-paita meni heti päälle ja joulusukkaakin poika kehui vuolaasti kymmeniä kertoja :) Kiva että äidin tekemät kelpaa (ainakin vielä) ja niitä pidetään hienoina :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihana poikanen ♥ Parasta palautetta :) Ja mikäs siinä, tyylikkäältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parhaat vaatteet revitään kyllä päälle heti :) Nyt meinaa kyllä iskeä semmoinen vaihe, että jalkaan eksyy vain kaupan colleget. Olenkin naputellut myyntiin nuita oma tekemiä, mitäpä niitä kaapissa säilöö kun ei ole käyttöä :)

      Poista