torstai 14. tammikuuta 2016

I see stars!

Noshilla oli kivat alet kangaspuolella ja tokihan sieltä tuli taas tilattua kaikenlaista... :) Yksi tilaamistani kankaista oli tällainen navy-sävyinen tähtijoustocollege. Kankaasta syntyi pojalle (akuuttiin tarpeeseen) housut ja (ei niin akuuttiin, mutta-kun-sain-hyvän-idean-ja-piti-saada-setti :D ) paita. Tähdet applikoin mustasta jc:stä ihan vain suoraompeleella pari kertaa ympäri hurruutellen. Paidassa on muutamat tikatut yksityiskohdat lisäksi.


Poika ehti jo lattialla liukua housut jalassa ennen kuin sain kuvattua. Toivottavasti pesu poistaa tuon kiillon!


Kyynärpäistä löytyy tähdet.

Takaa

Edessä tuollainen tikkaus, aiemmin olen yhteen paitaan toteuttanut tikkaamalla resorin palan nuin :)
Mustat yksityiskohdat ei kauheasti erotu, mutta luonnossa ihan kivasti kuitenkin :)

Minusta tuntuu, että näiden kuvien laatu on ihan kuraa! Toki puuttuva luonnonvalo vaikuttaa asiaan, mutta en tiedä onko kamerassakin vikaa. Millä te muut kuvaatte? Käytössäni on Nikonin järkkäri (kohta 5v vanha eikä koskaan huollettu), mutta haluaisin jonkun pienemmän ja valovoimaisemman kameran, vinkkejä? :) Niin ja siis kuvaan aina automaatilla koska en ole jaksanut opetella kameran käyttämistä...! Kannattaisiko? :D


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos äiti :) Vielä kun Veeti suostuisi pitämään!

   Poista
 2. Mullahan sama kamera ko sulla, ja automaatilla mennään... Kuvat surkeita. Sähän kävit sen kuvauskurssin? Siellä ei vissiin oppinu mitään? Mullekki vinkkejä, jos keksit jotain, esim. kuinka valotusaukkoa isonnetaan, voisi auttaa. p.s: hieno setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin joo, sehän oli semmonen ilmaiskurssi (kestikö vissiin pari tuntia) minkä sai kameran ostaessa. Mulla on kyllä digikuvauksen käsikirja, pitäisi kai alkaa sitä tavaamaan ja kokeilla niitä kirjan esimerkkisäätöjä. Oon vaan niin kovin laiska... :D Joku oikea pidempi kurssi olisi kiva missä oikeasti kokeillaan kuvien ottamista ja joku opastaa kädestä pitäen. Niin ja kiitos! :)

   Poista
 3. Kiva setti ja hyvin sopii nuo tikkaukset, tuovat kivasti ilmettä. Ja en tiedä sinun kamerasta, itselläni on Olympuksen Pen E-PL3. Aika monta vuotta vanha ja jos on vähänkin enemmän hämärää niin sillä ei kyllä kuvaa yhtään mitään. Mutta jos ei halua satsata uuteen kameraan niin kannattee satsata valoihin. Tosin itse kyllä mielummin satsaisin siihen uuteen kameraan :D Ja uskon että kun vähän kokeilet niitä manuaalisäätöjä niin saat ainakin tällaisista liikkumattomista kohteista valovoimaisempia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun kuvat on kyllä ihanan kirkkaita ja valoisia. Varmaan valovoimaisempi objektiivikin vaikuttaisi, salamalla inhoan ottaa kuvia kun tulee aina ihan kamalia. Uusi kamera olisi ihana, mutta halvemmaksi tulisi opetella tuon vanhan käyttö :D Toisaalta haluaisin pienemmän kameran joka kulkisi helpommin mukana. Tai uuden puhelimen millä saisi hyviä kuvia :)

   Poista
 4. Moikka pitkästä aikaa :) onpas kiva setti. Pitäisi rohkeasti kokeilla nuita aplikaatioita! Ja suosittelen tutustumista siihen kameraasi, saisit varmaan paljon enemmän irti siitä. Mutta valon määrä on kyllä tällä hetkellä onneton, yksi syy siihen miksi kuvaus ei kiinnosta ja blogiki nyt jääny. Mulla Olympuksen pen-mini järkkäri, oon tykänny mutta vieläki kuvaaminen opetuttaa :) pitäis mullakin perehtyä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei nuo applikaatiot kyllä vaikeita ole, varsinkin kun suoralla vetelee! Juu kyllä olisi kameraan kunnolla tutustuminen paikallaan! Onneksi tuo valon määrä lisääntyy koko ajan :)

   Poista