tiistai 2. kesäkuuta 2015

Pojalle t-paita, shortsit ja hipsterikaulus :)

Pojalle tein Käpysen Riivaleista 3/2015 Ottobren Hello Shark -mallilla t-paidan. Kaveriksi Ultimate Casual -colleget lyhyellä lahkeella Noshin jc:stä. Ompelun ihanuudesta ostin tennarikangasta ja se muotoutui Beagle Boy:n kaavalla hipsterikaulukselliseksi paidaksi kengurutaskulla :) Kasvunvaraa löytyy taas ja ensimmäinen pesu varmaan hieman kutistaa paitaa (olen laiska esipesijä!). 

Kaikki koossa 110.


Housuihin laitoin polvipaikat ja taskut. Tuli vähän hassut housut, kun aloin erilaisia taskuja räpeltämään ja vyötärökäänteen ommel tuli taskun päälle.




7 kommenttia:

  1. Moikka!
    Ihania nuo sinun tekeleet... Saanko udella että minkälaisilla koneilla huristelet.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos! :) Minulla on ompelukoneena Singer Starlet 6680, edullinen peruskone mistä löytyy ompeleita kuitenkin hyvin :) Ja saumuri on n. 26 vuotta vanha Elna Lock :D Eli mitään hienouksia minulta ei löydy, ihan peruskoneet :)

      Poista
  2. Onpas ihkut. Toisessa blogissa jo kuolasin tuota hello sharkakaavaa. Pitää tulla hakemaan lehti lainaan :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja vaatteita sinulla täällä blogi pullollaan! :) Oliko tuon riivali-paidan kaava millainen, kannattaako käyttää? Olen sitä harkinnut, mutta muistaakseni jossain vähän vanhemmassa OB:ssa oli vastaava lyhythihaisen hupparin kaava. Mietin vaan, että kummanko piirtäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo kaava oli tosi helppo ja kätevä kun ei tarvinnut leikata ja ommella hihoja erikseen :) Oikein nopea tehdä, mutta aika leveää mallia on. Ja tokihan nuo hihat ei istu samalla tavalla kuin normaali pyöröhiha. Itse ajattelin ettei haittaa vaikka on reilu niin menee kesän jälkeen syksyllä vaikkapa pitkähihaisen päällä :)

      Poista