perjantai 5. kesäkuuta 2015

Sisustusompelua

Sainpas vihdoinkin valmiiksi yhden pitkään keskeneräisenä roikkuneen työn! Tämä vastusti ja ei ollut mikään ihana ommeltava ja harmitti kun en saanut aikaiseksi tehdä kun tarve oli kova. Kyseessä on pojalle vetoketjullinen päiväpeitto. Tällainen siitä tuli:Peitto on jalkopäädystä yhtenäinen ja kolmella sivulla kiertää metrivetoketju. Päällinen puuvillaa ja alla tikkikangas. Alunperin tämä oli tavallinen päiväpeitto, mutta kas kummaa kun liukas tikkikangas ei pysynyt lapsella paikoillaan! :D No nyt pysyy ja poika totesi päiväunien jälkeen, että on hyvä peitto ja aamulla piti heti pedata sänky kun on niin kätevä ;)

Tytön huoneeseen tein uuden ovistopparin, vanha oli limenvihreä pojan entisestä huoneesta. Huone kaipasi tottakai vaaleanpunaista ja ovi kun ei pysy auki itsestään niin tällainen on oltava:


Tuon kartion mallisen päälyosan toisessa saumassa on tarranauha, jotta sisälle sai kivipussin. Stoppari hieman kutistui matkan varrella leveydestä, mutta asiansa ajaa :) Kangas Löytö-Palasta.

2 kommenttia:

  1. Tuollaista päiväpeittoa olen haaveillut pitkään, mutta en tiiä saanko milloinkaan aikaiseksi ;) Tosi hieno! Ja kiva tuo stopparikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä melkosen työläs tehdä varsinkin kun ensin ompelin ja ajattelin vasta sitten :D Ratkoja viuhui... :D Seuraava menee ehkä helpommalla ilman virheitä ;)

      Poista