keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pojalle collegetakki

Poika on ilmeisesti ihan oikeasti kasvanut hetkessä pituutta, kun monet ovat asiasta maininneet. En siis kuvittele vaatteiden jääneen pieniksi ja ompele sen varjolla uutta ;D Vetoketjullisista collegeista onkin pula ja tähän tarpeeseen ompelinkin takin muokaten samaa kaavaa millä tein aiemmin Baseball-takin. Petrolin värinen joustocollege ja resori Noshilta, vetoketju Royal-tuotteelta. Tosi ihana tuo vetoketju, helppokäyttöinen!

Halusin kokeilla helmaa näin, että laitoin resoria vain sivuille hieman kiristämään:Lisäsin taskut sivuun:


 Rinnan päälle tein leikkaukset ja lähes kaikki saumat on tikattu :)


Lisätäänpäs vielä sovituskuva:


7 kommenttia:

 1. Ihana, ihan, ihana! Kiva idea tuo että resoria alhaalla vain sivuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään tehdä tommosia pieniä jippoja mitkä erottaa vaatteen muista :)

   Poista
 2. Onpa kiva ja hyvää työtä :). Tuo rengasvetskari on varmasti lasten käytössä kätevä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo vetska on kyllä hyvä, Nosh käyttää kans tommosia ja Veetikin saa itse tuon kiinni helposti. Pitää tilata kyllä lisää :)

   Poista
 3. Tää on niin hieno! Sitä baseball-takkia jo himottelin, mutta kun en saa aikaiseksi pienentää kaavaa :\ Tuo sama petrooli oottaa meillä pääsyä huppariksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisko tämmösestä sovituskuvan, olis kiva nähdä miltä näyttää lapsen päällä :)

   Poista
  2. Kiitos Hannariina :) Minkä koon tarttisit siihen Baseball-takkiin? Itsehän tytölle muokkasin ihan toisenlaisesta hupparista niin ei tarvinnut isontaa/pienentää mitään :) Minäpä lisään jossain välissä sovituskuvan! Piti aamulla vain äkkiä ottaa kuvat ennen pojan heräämistä kun takki oli vielä puhdas :D Tuo piti nimittäin saada heti päälle ;) Kiva vain, että kelpaa ja poika kommentoikin usein että "tää on aika hyvä" :D

   Poista