lauantai 13. kesäkuuta 2015

Itselle mekko

Melkoisesti pelotti kajota tähän Noshin Kide-kankaaseen, ettei vain ihana kangas menisi pilalle! Mutta sain kuin sainkin tehtyä itselleni ihanan mekon ja tuli kyllä sellainen kuin pitikin :) Kankaan ostin kun pidin itse Nosh -kotikutsut ja mietin kyllä tuon sinisen sijasta ensin harmaata tai hiekkaa, mutta onneksi rohkaistuin ottamaan sinisen :) Selän pitsivetoketju on tilattu Majapuulta ja vain ommeltu päälle, jo toinen valeompelu peräkkäin! :D

Helman pituutta emmin että tuliko liian lyhyt, mutta eiköhän tuo ole ihan hyvä. Jospa tässä ainakin yhdet rippijuhlat juhlisi huomenna :)Rinnan alle laitoin tuollaisen ryppykaitaleen ja ylä- ja alaosat on rypytetty framilonilla ja ommeltu tuohon kaitaleeseen kiinni. Idea tuohon kaitaleeseen tuli oman kaapin valmismekosta.
Mekon kaava on puretusta valmismekosta muokattu. Kädentiet joudun vielä purkamaan kun tuli liian tiukat, vähemmän venytystä siis kaitaleisiin :) Kaikenkaikkiaan tuli oikein kiva mekko ja ehkäpä uskallan itselle ommella enemmänkin!

10 kommenttia:

 1. Ihana mekko, vetoketju on hyvä yksityiskohta! Kyllä tässä kelpaa juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin toimi mekko rippijuhlissa, harmi vain sotkin sen kotona ennen lähtöä paprikaan mutta onneksi kuvio antaa anteeksi hyvin paljon ;)

   Poista
 2. Tosi kiva mekko, toimii juhlissa ja arjessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, juhlissa toimi hyvin ja varmasti kiva kesämekkona muutenkin ja passasi muutes hyvin mustien leggiensien kanssa joten menee varmaan talvella paksujen sukkisten kanssa! Yritänkin tehdä osan vaatteista ympärivuotiseen käyttöön kun kesävaatteiden käyttöaika on niin kamalan lyhyt :)

   Poista
 3. Ihana mekko ja tänään näen sen sitten livenä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva oli päällä ja kiva oli sinunkin mekkoasia ;)

   Poista
 4. Heips pitkästä aikaa! :) Tosi kivan mekon oot ommellu! Minä kans arvoin tuon sinisen Kide-kankaan kanssa, mutta sittenpä vallan hulluunnuin ja tilasin uutta Multiraita vadelmaa itselleni, mekko tuli siitäkin. Kuvia ei oo kerinny räpsiä mistään pitkään aikaa saati sitten päivittää blogia :D jospa taas syksymmällä on aikaa, tai sitten vaan otan itteäni niskasta kiinni ;) ja voi olla että tuota sinistä kidettä joutuu vielä tilaamaan, niin herkulta se näyttää sinun päällä :)

  VastaaPoista
 5. Heippa ja kiitos! :) Tuo kangas on kyllä niin ihanaa ja onneksi otin tuon värin :) Harkitsen kyllä jotain toistakin väriä, tuosta tulisi hauskat legginsit :) Olenkin käynyt kurkkimassa uutta postausta ja ihmetellyt, että oletko kadonnut kokonaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työt haittaa tällä hetkellä harrastustoimintaa! Syksymmällä viimeistään helpottaa ja on taas (toivottavasti) enemmän sitä kuuluisaa omaa aikaa :)

   Poista
  2. Työt haittaa tällä hetkellä harrastustoimintaa! Syksymmällä viimeistään helpottaa ja on taas (toivottavasti) enemmän sitä kuuluisaa omaa aikaa :)

   Poista