lauantai 23. toukokuuta 2015

Vaaville uusi jumppis

Vauvalla kävi aiemmin tekemäni 62cm jumpsuit pieneksi ja piti tehdä uusi. Tämä kankaan ja vetoketjun yhdistelmä on ollut mielessäni jo pitkään ja nyt sain toteutettua. Kaava on Ottobren numerosta 4/2012, tällä tein aiemmankin. Nyt lisäsin lahkeisiin ja hihoihin pituutta, lahkeet kun kävi lyhyeksi aiemmassa. Monet pitää tätä mallia liian leveänä, mutta meidän pallerolle tämä on ihan hyvä :) Ja enimmäkseen näitä tulee käytettyä ulkona päiväunilla niin alle pitää mahtua vaatetta.



Huppua muokkasin myös, huppu on koosta 56 ja kaula-aukkoa pienensin ettei olisi niin paljas kaula. En tiedä tuliko nyt liiankin pieni, mutta saa kelvata näin :) Lisäksi vuoritin hupun ja ensimmäistä kertaa kokeilin huppusauman piilotusta, kaksi kertaa sain purkaa ennen kuin tuli kelvollinen ja voisi olla vieläkin parempi, mutta kyllä tämä ruman sauman voittaa :)



Niin ja onhan tässä vielä yksi muutos: vetoketju on keskellä edessä eikä sivussa vinottain kuten alkuperäisessä ohjeessa. Kuva hieman haalentaa haalarin väriä, oikea sävy on vaaleanpunaisempi.


Tykkään! Kangas on joustocollegea Majapuulta ja pitsivetoketju Hanhelista.

8 kommenttia:

  1. Oi miten ihana haalari <3 ja suloinen pikkuinen <3

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttava! Pitsivetoketju on juuri sopiva yksityiskohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuo vetoketju sopii kyllä minusta todella hyvin tuohon kuosiin :)

      Poista
  3. Söpöjä niin puku kuin kantajansa ♥ Tuo kaava on miustakin ollut ihan jees etenkin pienellä, kun ei haittaa väljyys. Ja meillä on kyllä sellainen maatuska kasvamassa, että varmaan hyvä vaan, että on leveyttä kaavassa :D Itse oon tykännyt muokata kauluksen niin, että vetskari nousee hupun yläreunaa pätkän, tulee kivan näköinen eikä jää avonaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) Juu ei pienellä tartte minusta niin slimmi olla että mahtuu köllimään :) Tuota huppua voisikin kokeilla seuraavan kerran, kiitos vinkistä!

      Poista
  4. Ai kun tää ompelus ja tätin tössykkä on niiin ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvin nukutti kovasta tuulesta huolimatta uudella puvulla eilen ulkona :)

      Poista