maanantai 4. toukokuuta 2015

Kasvaville raajoille peitettä :)

Pojalla on kädet humahtaneet pituutta lyhyessä ajassa ja vaatekaappia teki muutenkin mieli päivittää. Kankaina enimmäkseen, kas kummaa, Noshia ;) Kaikissa koko 110, mutta osa menee kyllä varmaan vielä koossa 116.


Hupparin kangas on ostettu Kangashamsterista, mutta alunperin taitaa olla Verson puodin? Ihana materiaali! Mallina OB:n Beagle boy, huippu kaava :)


BMX:ää kesäksi:Paita Noshin joustocollegea, ihana materiaali tämäkin! Kaavana OB:n Rascal hieman muokattuna ja parit yksityiskohdat:
Housut myös Noshin jc:tä. Kangasta oli niin matala pala (kai paitaan alunperin ajatellut), että piti tehdä jatkot, mutta kivat tuli. Taskujen kanssa arvoin, mutta jätinpä pois, ehkä olisi ne kaivannut kuitenkin. Kaavana OB:n Ultimate Casual hieman muokattuna, paras housukaava :)

Housut ehti ennen kuvaamista päälle mikä


Ja kuten näkyy, kasvuvaraa löytyy etenkin housuista :D :


On kyllä palkitsevaa, kun vaatteet halutaan sovituksen jälkeen jättää päälle ja illalla poika totesi paidasta, että "Tää on aika hyvä paita" <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat jälleen <3 tuo harmaa odottelee meilläkin, kiva idea yhdistää turkoosiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 tuo resori on Noshin aqua, aivan ihana sävy! Ei ole yhtään kirkas turkoosi ja sopii harmaan kans kyllä nätisti :)

      Poista