lauantai 24. lokakuuta 2015

4v Batman-synttärit!

Isompi murusistani täytti 4 vuotta! Synttäreitä juhlittiin Batman -teemalla ja vieraille lähti ensin tällaiset kutsut:

Idea kutsuun tuli Pinteresistä :)
 Koristeina oli mustia ja valkoisia ilmapalloja sekä tein tuollaisen viirinauhan kartongista ja liimasin niihin Batman -logoja ja sarjiskuplia:




Otin vauvan ruokapilttipurkkeja hyötykäyttöön ja tulostin niihin Batman -logot tarroina. Oikein kivat mustien pillien kanssa ja lapset tykkäsi :) Limpparipulloihin tulostin uudet etiketit: Batmanin voimajuoma ja Robinin supervauhti :)



 Kakusta en muistanut ottaa kunnollista kuvaa, mutta päällä oli harmaaksi värjättyä sokerimassaa, reunoilla harmaaksi värjätty kermapursotus ja päällä vielä Batman -logo. Hyvin simppeli ja helppo toteuttaa :)


Kakussa oli sulkaapohjan välissä tätä:

Lisäksi tarjolla oli:
 Kinkku-ananas-punasipulipiirakkaa
Tonnikala-ruohosipulituorejuusto kolmioleipiä
Suolakeksejä 
Domino-keksejä
Brumbergin suukkoja (ne on neekerinpusuja!! :D )

Oikein oli onnistuneet ja kivat kemut, sankari oli tyytyväinen ja tarjottavat maistui :)

Minun, iskä-ihmisen ja pikkusiskon lahjana oli Batman -legoja sekä tällainen tekemäni huppari (paita on ollut kaksi päivää päällä :D ) :




Paidasta ei nyt ole parempia kuvia, mutta eiköhän näistä olennainen käy ilmi :) Idean pohja on H&M:n hupparista, mutta paljon sävelsin omiani. Kaavana Ottobren Beagle boy koossa 110. Logo on painettu kangasväreillä, kankaana kaapista löytyneitä joustocollegeita. Hihojen sivuilla on tuommoiset piikit, jotka on jc:stä. Viitta on kaupan koon 50 naisten t-paidasta jonka löysin alerekistä :D Viitan kiinnitin neppareilla paitaan, jotta sen saa irtikin ja paitaa voi käyttää sellaisenaan. 

Tällainen viikonloppu meillä, toivottavasti näistä kuvista joku saa inspistä! :)

11 kommenttia:

  1. Mahtava juhlateema kaikkine juttuineen. Olet nähnyt paljon vaivaa. Tuo hupparin viitäsysteemi on tosi hyvä ja käytännölinnen ja hihat ihan huiput.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joka kerta pari kuukautta ennen juhlia sanon että nyt en hössötä ja ostan valmista (kuvittelen ettei ole aikaa tehdä), mutta aina löydän itseni askartelemasta ja leipomasta... :D Hyvissä ajoin kun alottaa niin ehtii ja rakastan näpertää juttuja :) Hupparista tuli kyllä kiva ja sai juhlissakin kehuja, siskon poika tilasi äidiltään jo samanlaisen!

      Poista
  2. Oi mitkä kemut, näyttää mahtavalta! Varmastu tyytyväinen supersankari :) ja vau mikä huppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! Täytyy sanoa, että oli onnistunut päivä kun sankari sanoi vielä illalla suihkussa että oli hyvät juhlat <3 Lapsille kyllä tärkeintä on kaverit ja karkit :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Ira :) Kuukauden päästä meillä onkin heti jo toiset kemut, vauva täyttää 1v!

      Poista
  4. Huikea huppari! Oli varmasti hauskat ja onnistuneet synttärit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pojalla on jo kolmatta päivää päällä tuo paita :D

      Poista