keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun sekalaiset :)

Kokosin nyt samaan postaukseen läjän joulun alla valmistuneita juttuja :)

Ensimmäisenä tytölle tilkkupeitto. Näitä tilkkujahan on jotenkin kummasti kertynyt niin jotenkin piti tuhota :) Tämä on ensimmäinen tilkkupeittoni ja kokoa taitaa olla n. 120*150cm. Rauhassa kun teki niin ei ollut pahakaan homma! Taustakankaana on Ikean valkoinen huopa.


On muutes hankala kuvata näin isoa lattialla :)

Peiton onnellinen omistaja lopetti kuvaukset :D

Pari pehmeää pakettia pukinkonttiin:

Tytölle Paapiin TSI-Bambi

Miehen siskolle muhkea tuubihuivi EK:n laarilöydöstä

Tästä piti tulla itselle paita, pitää varmaan käyä katsomassa jos löytyisi lisää kun oli niin ihanan tuntoinen kangas :)

Miehen veljelle ja hänen tyttöystävälle tennarisukat. En osaa virkata, joten varret jäi ilman asiaankuuluvia merkkejä.

Taikataikinasta askartelin tällaisia sydänkoristeita. Kuviot rullasin Iittalan kastehelmi-tuikkukipolla :) Annoin näitä äidille ja siskolle lahjaksi. Itse ripustin kuuseen ja tuollaisena nauhana wc:n peiliin :)



En meinannut millään löytyy sopivia 40*40cm tyynynpäällisiä olohuoneen nojatuoleihin tai edes kivaa kangasta. Kaikki kankaat meinasi olla punaisia ja niissä oli jotain tonttuja. Pentikiltä löytyi sitten tällaista nättiä kangasta:

Nuo kuviot kimaltaa kauniisti hopeana :)
Loppuun vielä hyvissä ajoin (EILEN!) ommeltu joulutunika/mekko tyttöselle :) Kangasta oli turhan vähän joten helmasta ei tullut niin muhkea kuin olisin halunnut.


Nyt haluan toivottaa kaikille oikein rauhallista ja ihanaa joulua! <3

11 kommenttia:

  1. Kylläpä olet saanut jälleen paljon tehtyä ja hienoja ovat! 😊

    VastaaPoista
  2. Ihania tosiaan kaikki ❤ Tuo punainen joulumekko on erityisen ❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Julia :) Hieman joudun mekkoa muokkaamaan vielä, pehmeä tylli tarttuu näköjään itseensä yksinkertaisena niin sehän on vain mytyssä helman alla.

      Poista
  3. Ihania juttuja olet taas tehnyt!

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo peitto. Tykkään valtavasti vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmästä <3 Iso homma noissa aina mutta palkitsee kyllä tekijänsä AINA. Villasukat on hienoja, mä oon tädiltäni saanu lilana edellisjouluna tennarisukat, ja tykkään tepsutella niissä töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vaaleanpunainen ja harmaa kyllä sopii ihanasti yhteen, neidin huoneen sisustus on samaa sävyä ja paljon niitä löytyy vaatteistakin :)

      Poista
  5. Tosi ihania juttuja olet kerennyt tekemään <3 Tuo mekko on niin söpö! Ja ihanalta näyttää tuo tytön nukkumapaikka. Tekisi itselläkin mieli vähän maalailla tytön huoneen seiniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos aino-maria :) Olen kyllä todella tyytyväinen tuohon tytön huoneen seinään! Muut seinät on ihan vain valkoiset niin tuollainen ei ole liikaa :) Ja kyllä saa pienellä prinsessalla olla vaaleanpunaista (meillä varsinkin yhden pojanjässikän jälkeen) ;)

      Poista