sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Typylle yöhaalareita ja peplum :)

Nyt taitaa olla niin, että ompelin viimeiset yöhaalarit tytölle! Nämä on kokoa 86 ja uskoisin, että näistä seuraavat saa olla jo kaksiosaisia :) Toisaalta haikeaa, toisaalta helpotus :D Nämä paketoin pukinkonttiin. Raglanhihaisissa on kaavana Indian Elephant osin muokattuna ja peurakankaisessa Nukkumatti ilman pitkiä resoreita.


Kangas Paapiilta, isoveli valitsi resorin värin :)

Paapiin raksuista puuttuu osa :D Oli niin iso kuvio ettei mahtunut etukappaleelle kokonaisina. En oikein ottanut selvää onko kangas harmaa vai vaaleansininen. Noshin burgundi resori sopi kuitenkin oikein hyvin. 
   
Ihanaa Noshin polkua ja tähän jaksoin tikkailla raglansaumatkin :)

Tätä ihanaa Aurinkopeuraa olen katsellut jo aiemmin, mutta kuvio on niin iso että pienempiin vaatteisiin se ei olisi mahtunut. Kohdistuskin onnistui melkoisen hyvin :)

Ja loppuun vielä Majapuun joutsenista peplum. Malli on Ottobren Owl princess jonka pienensin kokoon 86. 


Hetken saa vielä odotella, että nämä on sopivia kun tyttö kasvaa niin hitaasti :)

7 kommenttia:

 1. Suloisia! Kiva lisä pukinkonttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tyhmältä tuntuu laittaa 1-vuotialle vaatteita pakettiin kun ei hän vielä mitään ymmärrä, mutta saapa repiä paketteja (ja syödä lahjapaperia) :)

   Poista
  2. Kylläpä olet taas ollut ahkera! Hyvännäköisiä.😃

   Poista
  3. Kiitos :) Nyt on taas ollut draivi päällä ompelusten kanssa!

   Poista
 2. Kunnon yökkäri-tehdas sulla ollu käynnissä! Sitten kun vauva ei enää tarvii haalareita niitä voi alkaa tehtailla nukelle :D

  VastaaPoista
 3. Kunnon yökkäri-tehdas sulla ollu käynnissä! Sitten kun vauva ei enää tarvii haalareita niitä voi alkaa tehtailla nukelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, edellisen koon jälkeen vannoin etten näitä enää ompele kun on niin ällö kiinnittää haarapaloja :D Kumman kivuttomasti nää meni kun sarjana ompeli :)

   Poista