keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Päikkäreiden aikana ehtii yllättävän paljon!

Meillä vauva nukkuu kahdet päiväunet, usein kaksi tuntia kerrallaan. Siinä ajassa ehtiikin tehdä vaikka mitä kun viitsii :) Yhtien unien aikana leikkasin ja ompelin pojalle pipon ja huivin sekä leivoin pullia. 

Pojan asusteiden kankaan ostin Oulun käsityömessuilta kympillä Käpyseltä. Kangasta jäi vielä t-paitaa varten, joten joskus itse tekemällä voi säästää! Useinhan tämä ei kyllä ompelussa päde kun kankaat on aika arvokkaita, laadusta tosin mielellään maksaakin :) Huivin tein tällä Pikku-Mamelin ohjeella. Tosi hyvä ohje ja tuollainen tuubi-kolmiohuivi suojaa tosi hyvin kaulaa!
Ihana kangas ja kivaa vaihtelua ainaiseen siniseen :P Pipossa on iso Paapiin tupsu jonka nappasin messuilta samalta osastolta kankaan kanssa :)

Ja ne pullat paistui ommellessa... :) Tavallinen pullataikina kaulitaan levyksi, päälle suklaata rouhittuna ja siihen päälle vielä ohueksi kaulittu piparitaikina. Sitten levy rullalle, leikataan palasiksi ja itse laitoin palat muffinsivuokiin ja vielä muffinsipellille. Nams!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti