sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti

Omaperäinen otsikko, eikös? :D Halusin esitellä meidän tämän vuoden adventtikynttilät:


Kiva paikka tuo Pinterest, sieltä saa vaikka mitä ideoita :) Meiltä löytyi tällaiset valtavat käyttämättömät viinilasit joihin laitoin joulupalloja. Oikein nätit ja näyttävät tuli, kynttilät ei mielestäni tarvinnut enää numeroita.

Pojalle on pitänyt askarrella tai ommella joulukalenteri (en halunnut mitään euron suklaakalenteria tai Lego-kalenteria mitkä poika olisi kyllä hyvinkin kelpuuttanut), mutta en löytänyt kivoja materiaaleja järkevään hintaan. En halunnut että pelkkä kalenteri maksaa jo kymppejä kun siihen pitää vielä ostaa täytettäkin. Tykkään kuitenkin ideasta, että kalenterista saa sekä suklaata että pientä lelua :) Lopulta päädyin ompelemaan tytön mekkokankaasta (sitä jäi vielä mekkoonkin kyllä) joulusukan. Tästä tuli pieni ja söpö :) Valkoinen reunus on harjattua collegea nurja ulospäin. 


Sukka on pieni (ehkä kokoa 38), mutta siihen ei olekaan tarkoitus laittaa mitään isompaa. Tähän tonttu käy yöllä aina viemässä yllätyksen :) Lisään ehkä aina "luukun" numeron tähän, voidaan samalla opetella numeroita. Viikonloppuisin ajattelin laittaa kortin tontulta missä on ohjeet johonkin kätköön mistä löytyy vaikkapa karkkipäiväkarkit :) Ja aattona vihjeen joka johtaa joulukuusen alle mistä löytyy yksi paketti. Aattona kuluu aika varmaan paremmin jos heti aamusta saa vaikkapa palapelin tai jonkun lautapelin.

Löysin Haaparannan Rustasta lastenhuoneisiin ihanat joulutähdet, oikein pastellisen sävyiset :) Kuvasta poiketen laitoin pojan tähteen valon sisälle ja ikkunaan roikkumaan kun hän niin halusi.Kovasti olen taas ommellut, mm. pukinkonttiin :) Kunhan saan viimeisteltyä useimmat niin lisään tänne kuvat :) Tässä loppuun pari lahjaksi mennyttä ompelusta:

Peplum koossa 110, kangas Noshin.

Lapsuuden ystävän vauvalle jumppis koossa 62 Metsolan Pupu Tupuna -joustocollegesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti