tiistai 19. tammikuuta 2016

Pojan huone

Joulun jälkeen viimeistään se iskee, sisustusvimma!! Itsellä sisustaminen on jäänyt ompeluinnostuksen alettua vuosi sitten, mutta syksyllä innostuin taas sisustelemaan. Näin kevään ollessa nurkan takana alkaa haluttamaan vaihtaa verhoja vaaleampiin ja muutenkin kaipaan muutosta. Ennen joulua pyörittelin pojan huoneessa järjestyksen uusiksi ja ompelin hieman :)

Marraskuun lopulla käytiin siskon kanssa Ikeassa ja ostin pojalle PS-metallikaapin. Kaappi kätkee sisäänsä kirjat ja pelit, pikkusiskon tuholta piiloon! :D Kaappi onkin ollut mieluinen :) Nuista kolmesta taulusta on tarkoitus ottaa tuo dinokuva pois ja sängyn päätyyn olen ajatellut yhtä hyllykköä mihin saisi vaikkapa legoukkeleita esille :) Seinälampunkin poika haluaisi, mutta tuo pöytälamppu riittää kyllä hyvin kun luetaan iltasatua.Isoveikka on päiväkodissa niin sisko ruukaa puuhailla toisen huoneessa :)
Löysin Anttilasta alehyllystä kivoja vihreänsävyisiä (en yleensä pidä vihreästä yhtään, mutta tämä oli nätti murrettu sävy) kankaita huippuedullisesti. Raidallisesta Lankku-kankaasta ompelin rullakapan ja Nami-kankaasta tyynynpäällisen :) Päiväpeiton olen tilannut Ellokselta ja pienentänyt pojan sänkyyn sopivaksi. Ihanan pehmeä peite, tuollaisen voisi tilata omaankin sänkyyn :)
Seiniltä löytyy sekalaista "taidetta", mm. yksi pojan ensimmäisistä vesivärimaalauksista :) Ensimmäisissä kuvissa näkyvän Batman-taulun idean olen kopioinut valmisprintistä. Halusin alunperin englanniksi olevan tekstin suomeksi ja se kuuluukin: "Ole aina oma itsesi. Paitsi jos voit olla Batman, ole aina Batman" :) Batman, hämis yms. on nyt kova juttu!

Nuo koukut on kyllä kätevät, poika saa niihin itsekin vaatteet roikkumaan ja kiva säilyttää keskenkäyttöisiä vaatteita ja yöpukua tuossa. Tytön huoneeseen pitäisi myös löytää naulakko/koukut, mutta sopivia ei meinaa millään löytyä!

6 kommenttia:

 1. Oi miten kivan näköistä! Oi että toivon, että joku päivä meidänkin lapsilla on omat huoneet, mitä voisi sisustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina :) On kyllä mukava, että lapsilla on omat huoneet ja muutenkin talossa tilaa :) Juuri uppouduin selailemaan Instagramia ja ihania ruotsalaisia lastenhuonekuvia! Harmi kun täällä Oulussa on niin huonosti mitään kivoja sisustusliikkeitä mistä saisi vastaavia tavaroita =/

   Poista
 2. Hei Noora!
  Mistä olet tuon autokuvioisen tapetin ostanut? Muistatko minkä tapettivalmistajan mallistosta se on? Kivannäköinen pikkumiehen huone :)

  VastaaPoista
 3. Muistan hyvinkin :) Tapetti on Ferm Livingin "Rush hour" ja omani tilasin Ellokselta: http://www.ellos.fi/ferm-living/rush-hour-tapetti/386336?Nao=1&selArt=790164&pr=0C1B2S3T . Tuota löytyy ainakin myös petroolina, mutta itse tykkään tuosta harmaasta :) Sopiva pienelle, mutta menee vielä esim. kouluiässä hyvin!

  VastaaPoista