perjantai 29. tammikuuta 2016

Koala-haalari

Eihän tässä haalarissa mitään koalaa ole, mutta uusimman Ottobren mallin nimi oli se! Ei tässä kyllä alkuperäisestä haalarista muutoinkaan paljoa ole jäljellä, tein hyvin omanlaiseni version :) Jätin haarasta nepparit pois, siirsin ne olalle ja lisäsin nauhakujan. Tämä kangas on ihana ja haalarista tuli kyllä juuri sellainen kuin ajattelinkin. Vielä tämä on todella iso tytölle ja kovasti odotan että pääsee käyttöön.
Haalaria voi käyttää kesällä sellaisenaan tai viileämmällä kelillä bodyn/paidan kanssa tai vaikkapa heittää neuletakin päälle :) Tykkään lapsilla kerrospukeutumisesta, tulee heti huolitellumpi look ja vähän mielenkiintoisempi asu :)Tytön huonekin alkaa olemaan valmis, pitää joku aurinkoinen päivä kuvata ja postata :) Kovasti olisi ompeluideoitakin taas (olen aloittanut kesävaatetehtailun :D ) ja narulla on kuivamassa pari ihanaa kangasta. Nyt ei vaan riitä paukkuja, meillä on jyllännyt flunssa pari viikkoa (kuten kaikilla) ja itsellä olo on todella väsynyt vaikken varsinaisesti pahassa flunssassa olekaan. Väsymys kai kuuluu nyt tähän tautiin?

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Onpa söpö! Just pyöritin tuota lehteä ja arvoin koslan ja reggaen välillä. Nyt saksin reggaen, ehkä seuraavaksi koalan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mustikka :) Halusin haalarista tyttömäisen ja ei-niin-vauvamaisen :) Nuo kaavathan on lähes samat, muutamalla pienellä erolla. Itsekin ajattelin seuraavaksi tehdä reggaen jc:stä, jumppikset ja tuommoiset haalarit on kyllä ihania vähän isommillakin! :)

   Poista
 2. Mitä tuo ihana kangas on? Kiva tuo nauhakuja, tuommoinen olisikin nätti eikä niin vauvamainen, ihan niin kuin sanoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nauha on kyllä kiva, en ole vaan varma tuliko se liian ylös :D kangas on Jenni Mäensivun suunnittelema, olikohan kukkatarha nimi. Tilasin Tyyne-esteriltä ja sitä on vissiin tulossa lisää, nyt on loppu. Joustaa mielestäni vähemmän kuin moni muu trikoo.

   Poista
 3. Kylläpä olet jälleen tehnyt upeita vaatteita! Näkyy intoa olevan väsyneenäkin.😃

  VastaaPoista