maanantai 26. lokakuuta 2015

Huppari tikatulla nahalla

Kuten aiemmin pitsipaidan kohdalla kirjoitin, olen tykästynyt myös nahkaan yksityiskohdissa :) Tähän huppariin käytin kylläkin ihan vain tekonahkaa ja tikkasin olalle palat. Kaula-aukosta tuli liian iso eikä huppu asettunut yhtään. Ompelin pääntielle kaitaleen ja kokeilin siihen vielä huppua, hupparin kun halusin. Sepäs näyttikin ihan hauskalta ja sain sen hupun ympättyä paitaan!




Hupussa ei ole vuorta ja etureunaan ompelin vain samasta kankaasta kaitaleen jonka tikkasin muutaman sentin päästä reunasta koristeompeleella. Etukappaleen leikkasin osiin, jotta sain tuollaiset kivat saumat :) Helman resori on samaa jc:tä (Noshin tottakai!) kuin koko paita ja hihansuut on vain käännetty ja tikattu hunajakennolla. 


Vaikea kuvattava tuo musta!

8 kommenttia:

  1. Kauniin pelkistetty huppari. Just mun makuuni, kun on kuosiähky :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnneS :) Itse pidän eniten yksivärisistä tai raidallisista kankaista, yksiväristen kanssa on kiva sitten kikkailla leikkauksilla/tikkauksilla/yms, että saa jotain jujua vaatteeseen :) Kuoseja jos käytän niin värit saa olla melko hillityt.

      Poista
  2. Tosi hieno huppari ja ihailen sen hyvää istuvuutta. Pidän myös tavastasi laittaa yksityiskohtia lisäämään ilmettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos pikkupippuri! Kyllä tässäkin vähän kainaloryttyä tulee mutta olen löytänyt Noshin tunikakaavasta itselle sopivan olkalinjan :) ja hupparissa saa vähän väljyyttä ollakin. Kiva jos näistä joku vaikka saa inspistä :)

      Poista
  3. Sairaan magee!! :D sulla on kyllä silmää nuille yksityiskohdille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos Retriikka :) Toista päivää on jo itsellä päällä joten tuli hyvä! Nyt alkaa nämä riittämään, seuraavaksi voisi tehdä harjatusta collegesta vähän lämpimämpiä talvea varten :)

      Poista