maanantai 7. syyskuuta 2015

Vauvan syys-Noshit :)

Pitihän sitä nyt vauvallekin ommella Noshin syysuutuuksista vaatetta :) Body ja housut on tehty koossa 80, joten ihan vielä eivät ole sopivia. Bodyssa kankaana Spark-trikoo ja burgundit resorit, housuissa joustocollege, värinä hiekka ja resorit myös burgundia.


Bodyn pohjana on Sausage Dog ja idean tuohon röyhelöön tuli jostain Ottobren isompien tyttöjen paidasta. Röyhelö olisi kannattanut tehdä yksinkertaisena, mutta minun saumurilla ei voi ommella frillareunaa eikä ompelukone halunnut siksakata reunaa nätisti niin päädyin laittamaan kaksinkertaisena. Ihan hyvä tuli nuinkin :)



Housuihin halusin kokeilla tuollaisia tikattuja polvia (toivottavasti nuo on edes lähellä polvia... :D ) joita näin parissakin vaatekaupassa. Kivat tuli!




Hyvin käytetty sade-sunnuntai näiden parissa :)

12 kommenttia:

  1. Tykkään tikkauksista! Miunkaan koneet ei rullapäärmettä tee, mutta frillanhan voi jättää ihan raakareunaksikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin mietin, mutta ajattelin että rullaa sitten liikaa kun se ommel vähän hillitsee :)

      Poista
  2. Ihanat tikkaukset ja tuo pääsee kokeiluun meilläkin, kun antaa niin kivasti lisäilmettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mietin ensin, että silitänkö tukikankaan tikattavan alueen taakse mutta mietin että sitten ei kontatessa polvet jousta. Sitten harkitsin trikoon laittamista tuon palan alle, mutta katsotaan miten nuo kestää tuollaisenaan :)

      Poista
  3. Ompa kauniit! Täytyypä itsekin kokeilla vauvalle tuollaista röyhelökaulusta johonkin bodyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa tosiaan tehdä yksinkertaisesta trikoosta röyhelö ;) Hieman tuota ylimmän nepin kohdalla olevaa kulmaa loivensin etukappaleissa että asettuu nätisti :)

      Poista
  4. Hauskan erilainen body! Ja noi tikkaukset pitää kyllä kokeilla täälläkin. Kaikkien kuosien vastapainoksi on mun mielestä tosi kiva joskus pelailla tekstuureilla. Väänsin joskus sydänverellä kokonaisen ulkohaalarin tikkauksilla kun tuli sellainen päähänpisto.. Mutta siis, tosi kivan näköiset!

    VastaaPoista
  5. Vielä lisää kommentoin, että mun blogissani olisi sulle haaste! Käyhän tsekkaamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Vasta tilasin Majapuulta tikattua collegea vauvan vanuhaalariin, ei tartte tikata koko pukua :D Mutta tikkaukset on kyllä kivat ja saa helpolla jonkin jujun yksiväriseen vaatteeseen :)

      Poista
  6. Hih, just eilen selasin Ottobreetä missä tuo röyhelöpaita oli ja aattelin kans että onpa kiva. Tunnistin! Tässä on ollut taas vähän kiirusta mutta lopultakin sain vastattua haasteeseesi, käyhän lue vastaukset läpi :)

    VastaaPoista
  7. Ihana setti. Ja erityisen kivalta näyttää nuo housujen polvet, täytyy ehdottomasti itsekin kokeilla :) Ja tykkään kun olet yhdistänyt graafiseen kuosiin tuollaista hempeää röyhelöä, toimii yllättävän hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuita polvitikkauksia pitää kyllä tehdä jatkossakin :)

      Poista