lauantai 19. syyskuuta 2015

Vauvalle tikkihaalari

Tilasin Majapuulta harmaata tikattua collegea ajatuksena tehdä siitä vauvalle tikkihaalari syksyyn. Kangas olikin ohuempaa kuin kuvittelin ja vanu välissä melkoista höttyä. Noh, eiköhän tätä jollakin kelillä tule käytettyä ja koska tein Ottobren Best pals -kaavan pohjalta niin kasvunvaraa löytyy ja näin ollen alle mahtuu kyllä hyvin vaikkapa villapuku :D Vauva siis lähes hukkuu tähän koon 80 haalariin, mutta uskoisin että kauppa/autoilupukuna menee ihan hyvin. 

Kappahlilla ainakin on tällaisia haalareita ja toppapusseja missä on napit vinossa ja vetoketju sivussa. Lisäksi Reimalla on samalla tyylillä tehtyjä fleece-haalareita, inspis siis näistä :)


Huppu on vuoritettu, mutta koska en kantannut etureunaa niin en saanut mitenkään huppusaumaa piilotettua. Eihän se päällä ollessa niskasta mihinkään näy, harkitsen kuitenkin vielä sen piilottamista kaitaleella (jos jaksaa... :D ). 

Koska tein haalarin oman kaapin tarvikkeita käyttäen (niin hupun vuori on itselleni ostamasta topista joka ei istunutkaan), tarpeeksi pitkää vetoketjua ei ollut (lisäksi olisin halunnut harmaan). Vaaleanpunaisena olisi löytynyt, mutta sitten ajattelin että parempi kun ei ole nilkkaan asti niin ei jää kantin alle kauhea mötikkä.

Hieman näkyy sininen liitu vielä tikkauksen kohdalla... :D
 
Alunperin oli tarkoitus laittaa isot puiset napit neppareiden tilalle, mutta ompelukone ei ollut yhteistyöhaluinen ja napinläpien teko ei onnistunut millään.

Tällainen, eiköhän pääse käyttöön! :)

Me vietetään vauvan kanssa tyttöjenviikonloppua kun pojat lähti mummolaan :) Tänään onkin tiedossa naapurissa Pomp de lux -kutsut, jipii!

11 kommenttia:

 1. Ihana ♡ onko tuo tikkicollege sisävaatteeksi liian kuuma esim.talvella? Tulis aika kiva huppari itsellekin tuosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Jos et kovin kuumaverinen ole niin uskoisin ettei ole liian lämmin talvella. Onhan tuo esim. harjattua collegea paksumpaa ja lämpimämpää, mutta varmasti mukava -20 pakkasilla! :) Itse olen palelevaa sorttia ja mietin tekeväni itselle hupparin :)

   Poista
 2. Vautsi, onpa kiva haalari! Vetskarin ja neppareiden yhdistelmä näyttää erittäin kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Puunappien pois jääminen kyllä harmittaa, mutta eipä voi mitään ja nuo nepparit taitaa olla myös iskä-ihmiselle kätevämmät ;)

   Poista
 3. Vautsi, onpa kiva haalari! Vetskarin ja neppareiden yhdistelmä näyttää erittäin kivalle :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva haalari! Ompele napit koristeeksi neppien päälle :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuota mietinkin ja tilkulle testasin, saatanpa sen tehdäkin :)

   Poista
 5. Aivan ihana haalari! Kaunis malli ja upeat yksityiskohdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oikein kiva tuli, mutta tosiaan liian iso =/

   Poista
 6. Tosi kivan mallinen puku! Muutenkin, tikatut vaatteet näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tikkaukset on kivoja,päässä muhii jo ajatus omasta paidasta tikatuilla yksityiskohdilla ;)

   Poista