tiistai 10. maaliskuuta 2015

Pitsisydämiä

Tyttö kaipasi vielä yhtä yöpukua ja kivahan nuita on ommella :) Tämä tulikin tehtyä oikein huolella, kovin hidasta vain oli tikkailla ompelukoneella!

Unohtui (taas) sivusaumasta ompelumerkki, joten se pääsi lahkeen resoriin :)

 •  Ottobre 6/2013
 • Malli 3 Indian Elephant
 • Koko 62, hieman pidennetyllä selällä

Todella ihanan tuntoista tuo Käpysen Pitsisydän-jersey, onhan se luomua :)

Tällä mallilla teen kyllä lisääkin yöpukuja, aiemmin olen tehnyt Villikkoa ja Nukkumattia, mutta se vetoketjun yläpää tuottaa aina ongelmia. Neppareilla saa siistin ja sellaisen kauluksen joka ei hankaa vauvan leukaa.

6 kommenttia:

 1. Suloinen! Itsekin tykkään neppareita käytellä, hitsi kun ovat vaan niin hinnakkaita :p Tuo kaava on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä ihan söpö ja just nappimateriaali suoraan iholle tulevaan vaatteeseen :) Nepit on kyllä kalliita! Bodeihin raskii just laittaa sen kaksi :D Kävin Hanhelissa (meidän lähikangaskauppa) ja ihmettelin siellä kun Prymin täyttöpakkaus maksoi n. 9€ ja siinä oli 20 paria neppareita, kun taas ei-minkään-merkkinen 10kpl paketti maksoi 7€! Ja Prym kuulemma omistaa tuonkin tehtaan.

   Poista
 2. Kaunis, herkkä ja suloinen! Nepparit on kyllä kalliita. Jos on asiaa Karnaluksiin Tallinnaan niin saa vähän edullisemmin ja kaiken värisiä. Mutta silti koitan suosia bodynmalleja joihin ei tule kaula-aukkoon neppareita, säästää kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kyllä touhottaa tuosta Karnaluksista, harmi vain ettei ole sinne asiaa varsinkin kun asun niin pohjoisessa :( Pitää kai pyytää joku siellä käyvä diilaamaan ;)

   Poista